پخش برنامه زنده از سیستم غذایی شهری در فائو

Dear all,

 

I’m pleased to share with you the agenda of the FAO-RUAF event that will be held in Valencia tomorrow 19th October in the framework of the Annual Gathering of the Milan Urban Food Policy Pact (MUFPP).

You can download the agenda form this link: http://www.fao.org/in-action/food-for-cities-programme/news/detail/en/c/1043547/

 

The event will be web streamed live from 9:00 to 13:00 at the home page of the Valencia Capital Sostenible website: http://valenciacapitalsostenible.org/

 

You are welcome to attend it!

Kind regards

 

FAO and RUAF Foundation team

 

 

 

From: Santini, Guido (AGPM) 
Sent: Friday, August 04, 2017 5:43 PM
To: food-for-cities@dgroups.org
Subject: SAVE THE DATE - FAO-RUAF Programme’s final event on assessing and planning sustainable city region food systems (CRFS) - Valencia, Spain, 19 October 2017

 

SAVE THE DATE !

FAO-RUAF Programme’s final event on assessing and planning sustainable city region food systems

19 Oct. 2017 - Valencia, Spain

 

On 19 October 2017, FAO and RUAF Foundation will host the closing event of their joint programme on assessing and planning sustainable city region food systems (CRFS). The programme provides assistance to local governments in identifying and understanding gaps, bottlenecks and opportunities for sustainable planning of food policies and strategies to improve urban food systems with strong rural urban linkages. Moreover, the experiences in different pilot city regions are brought together in a toolkit that other city regions can use in assessing and planning their food systems.

 

This event will be held in conjunction with The Milan Urban Food Policy Pact (MUFPP) 3rd Annual Gathering and Mayors’ Summit, which will be held in Valencia, Spain, at the Valencia Conference Centre on 19-21 October 2017.

 

The final event will include the following sessions:

-          Results from 7 pilot cities (Medellin, Colombo, Lusaka, Kitwe, Quito, Toronto and Utrecht)

-          Presentation of the web-based CRFS assessment toolkit

-          Discussion on the role of food system assessment and monitoring in local food policy formulation and implementation 

 

The event will bring together food policy makers from cities around the world, key experts on urban and regional food policies and representatives from international organizations. 

 

This session is open to the public. If you are interested in participating, please email food-for-cities@fao.org. Unfortunately, we are not able to provide funding for travel costs. A more detail agenda of the event will be published later. 

 

We look forward to seeing you there!

 

FAO - Food for the Cities Programme

RUAF Foundation – City Food Tools Project

 ترجمه : 

 

عزیزم همه

 

من خوشحالم که با دستور کار رویداد FAO-RUAF که در فردا 19 اکتبر در چارچوب جمع آوری سالیانه پیمان سیاست غذایی مواد غذایی میلان (MUFPP) در والنسیا برگزار می شود، با شما اشتراک خواهد شد.

شما می توانید دستور کار این لینک را دانلود کنید: http://www.fao.org/in-action/food-forcici-programme/news/detail/fa/c/1043547/

 

این رویداد به صورت زنده از ساعت 9:00 تا 13:00 پخش می شود و در صفحه اصلی وب سایت Valencia Capital قابلقبول: http://valenciacapitalsostenible.org/

 

خوش آمدید به آن شرکت کنید!

با احترام

 

تیم FAO و RUAF

 

 

 

از: Santini، Guido (AGPM)
ارسال شده: جمعه، 04 اوت 2017 5:43 PM
به: food-for-cities@dgroups.org
موضوع: صرفه جویی در تاریخ - FAO-RUAF نهایی رویداد نهایی در ارزیابی و برنامه ریزی سیستم های غذا در منطقه منطقه ای با ثبات شهر (CRFS) - والنسیا، اسپانیا، 19 اکتبر 2017

 

 

صرفه جویی در تاریخ!

FAO-RUAF برنامه نهایی در ارزیابی و برنامه ریزی سیستم های پایدار منطقه ای در منطقه شهر

اکتبر 19، 2017 - والنسیا، اسپانیا

 

در 19 اکتبر سال 2017، بنیاد FAO و RUAF رویداد بسته شدن برنامه مشترک خود را در ارزیابی و برنامه ریزی سیستم های غذای منطقه ای منطقه ای (CRFS) برگزار خواهند کرد. این برنامه کمک به دولت های محلی در شناسایی و درک شکاف ها، تنگناها و فرصت هایی برای برنامه ریزی پایدار از سیاست ها و استراتژی های مواد غذایی برای بهبود سیستم های غذایی شهری با ارتباطات قوی شهری روستایی فراهم می کند. علاوه بر این، تجربیات در مناطق مختلف منطقه خلبان در یک مجموعه ابزار جمع آوری شده است که دیگر مناطق شهری می توانند در ارزیابی و برنامه ریزی سیستم های غذایی خود استفاده کنند.

 

این رویداد در رابطه با پیمان سیاست میلان شهری میلان (MUFPP) سومین جلسه سالانه جمع آوری و شهرداری ها برگزار می شود که در 19 و 21 اکتبر 2017 در والنسیا اسپانیا برگزار خواهد شد.

 

رویداد نهایی شامل جلسات زیر خواهد بود:

- نتایج از 7 شهرک خلبان (Medellin، Colombo، Lusaka، Kitwe، Quito، Toronto and Utrecht)

- ارائه مجموعه ابزار ارزیابی CRFS مبتنی بر وب

- بحث در مورد نقش ارزیابی و نظارت بر سیستم غذا در فرمولاسیون و اجرای سیاست محلی مواد غذایی

 

این رویداد سیاستمداران مواد غذایی از شهرهای مختلف سراسر جهان، متخصصان کلیدی در زمینه سیاست های غذایی و مواد غذایی شهری و منطقه ای و نمایندگان سازمان های بین المللی را گرد هم آورده است.

 

این جلسه عمومی است. اگر شما علاقه مند به شرکت در این برنامه هستید، لطفا ایمیل feed-forcici@fao.org متاسفانه، ما نمی توانیم هزینه های سفر را تامین کنیم. دستورالعمل جزئیات بیشتری از این رویداد بعدا منتشر خواهد شد.

 

منتظریم شما را آنجا ببینیم!

 

FAO - غذا برای برنامه های شهرهای

RUAF Foundation - پروژه ابزارهای غذایی شهر

 

 

 

شما این پیام را دریافت می کنید زیرا شما عضو انجمن Food for Cities هستید.

مشاهده این سهم در وب سایت

پاسخ به این پیام به همه اعضای Food for Cities ارسال خواهد شد.

پاسخ به فرستنده | لغو اشتراک

FAO در رم، موضوعات: امنیت غذایی

این رویداد در سطح بالا به پنج سالگرد تأیید دستورالعمل های داوطلبانه درمورد مسئولیت حراست از زمین، شیلات و جنگل درمورد امنیت ملی (VGGT) اهمیت می دهد.
 
این سازمان توسط سازمان فائو و کمیسیون اروپا سازماندهی شده است و دو روز جلسات موضوعی فنی را دنبال خواهد کرد که نتیجه آن به این رویداد خواهد رسید.
رویداد سطح بالا در ستاد FAO در رم، در 10 اکتبر 2017 (13:00 - 14:30 ساعت) برگزار خواهد شد.
موضوعات: امنیت غذایی

روشنایی ال ای دی برای گلخانه و دامپروری

روشنایی ال ای دی برای گلخانه و دامپروری

 

روشنایی ال ای دی مجموعه ای از فواید برای صنعت کشاورزی به همراه آورده است که از جمله آن می توان به تولید بیشتر، شکوفایی زودتر، و رشد ریشه سریعتر، کنترل بیشتر روی رشد گیاه و استفاده اقتصادی از زمین کشاورزی اشاره کرد. آنها همچنین از نظر مصرف انرژی بسیار مقرون به صرفه هستند، در نتیجه به کشاورزان با مصرف انرژی کمتر به خصوص در طول فصول زمستان و پاییز کمک بسیار می کنند.

 در هر پروژه مقدار بهینه نور مورد نیاز دریافتی توسط هر گیاه خاص که برای پرورش آن گیاه مناسب است در شرایط موجود مورد مطالعه قرار گرفته و به صورت جداگانه محاسبه خواهد شد. در نهایت این محاسبه شامل روشنایی (سطح نور، طیف نور، یکنواختی مورد نیاز، و مکان وزمان نور) و شرایطی که در آن این سطح روشنایی اثرگذار باشد مانند شرایط جوی و غیره و میزان مصرف انرژی خواهد بود. این محاسبات برای محصولات مختلف کشاورزی از جمله تولید سبزیجات، پرورش برگ و گیاهان جوان، گل های زینتی، رشد و نگهداری گیاه قابل استفاده است.

مشاهده محصولات روشنایی رشد گیاه

روشنایی و پرورش گیاه

نور برای رشد گیاه لازم است. نور خورشید ارزان ترین منبع در دسترس نور است ولی برای کشاورزی همیشه به میزان لازم در اختیار نیست. درنتیجه استفاده از نور مصنوعی به جهت افزایش تولید و کیفیت گیاه بسیار متداول شده است. گیاهان نسبت به انسان ها حساسیت کاملا متفاوتی به رنگ های نور دارند. با توجه به رشد گیاه نور به صورت ذره های ریزی که فوتون یا کوانتوم نامیده می شوند تعریف می شوند. مقدار انرژی فوتون ها بسته به طول موج آنها (رنگ طیف نوری) تغییر می کند. برای یک انرژی نورانی نور قرمز تقریبا یک ونیم برابر فوتون بیشتر از نور آبی تولید می کند. یعنی اغلب منابع نور قرمز فوتون بیشتری از منابع نور آبی تولید می کنند. البته گیاهان دارای حساسیت متفاوت به رنگ های مختلف نور نشان داده و اثرات متفاوتی روی آنها می گذارد. درنتیجه استفاده از منبع نوری مناسب برای هر گیاه برای دستیابی به نتیجه بهینه در تولید آن موثر است.

 

نمودار حساسیت گیاه براساس افزایش نور

تنها قسمت از طیف تابش عمومی که می تواند توسط گیاهان برای عمل فوتوسنتز مورد استفاده قرار گیرد بین 400 تا 700 نانو متر است که به آن PAR (Photosynthetically Active Radiation) گفته می شود. تعداد فوتون ها در ناحیه PAR نور پرورش دهنده گفته می شود که به صورت میکرومول تعریف می شود. درنتیجه تغریبا 45 درصد نور عمومی نور PAR است. فتوسنتز فرآیند اصلی رشد گیاه است که نور قسمت اصلی آن است. این انرژی گاز دی اکسید کربن و آب را توسط برگ و ریشه به گلوکز تبدیل می کند. این فرآیند به این صورت انجام می شود:

 

یک لامپ کارآمد برای رشد گیاه باید تا حد امکان انرژی الکتریکی بیشتری را به انرژی PAR تبدیل کند. عبارت DLI (Daily Light Integral)به تعداد ذرات نوری یا فوتون هایی که در طول روز در ناحیه PAR (400 تا 700 نانومتر)دریافت می شود گفته می شود. DLI مشخصا به مقدار نور فوتوسنتز دریافت شده در مساحت 1 متر مربع در هر روز گفته می شود. DLI می تواند اثر قابل توجهی بر رشد ریشه و ساقه و برگ و گل بوته ها، و افزایش تعداد گل ها وشاخه وضخامت برگ ها داشته باشد. مقدار DLI میانگین که درفضای آزاد دریافت می شود تقریبا بین 5 تا 60 مول بر متر مربع بر روز است و به مکان و زمان بستگی دارد.

 

داخل یک گلخانه انتقال نور معمولا به 35 تا 50 درصد کاهش پیدا می کند. پس داشتن DLI متوسط کمتر از 3 مول بر متر مربع بر روز در گلخانه در طول فصول تاریک تر سال غیر معمول نیست. در کل داشتن DLI 4 تا 6 مول بر متر مربع بر روز برای رشد گل های تزئینی قطع شدنی و حداقل 10 تا 12 مول بر متر مربع بر روز برای گل های تزئینی باغچه ای و گیاهانی که در طول بهار و تابستان گل دارند و گل های گلدانی پیشنهاد می شود. کیفیت گیاه با افزایش DLI میانگین افزایش پیدا می کند. با افزایش DLI شاخه، ریشه وتعداد گل ها افزایش ودر برخی مواقع ارتفاع گیاهان کاهش پیدا می کند. البته استثنائاتی نیز وجود دارد مانند بنفشه آفریقایی و ارکیده فالانئوپتیس تحت DLIمیانگین 4 تا 6 مول بر مترمربع بر روز رشد خوبی دارند.

DLI به صورت مول بر مترمربع بر روز اندازه گیری می شود که به معنی تعداد مول های نور بر واحد سطح که یک متر مربع است در یک روز می باشد. یک مول یک عدد ثابت بسیار بزگ است. (1023*022/6)

زمینه کاربرد:

با توجه به گروه گیاه مورد نظر LED مورد نیاز تعیین می شود:

پرورش گل ها:

·         نور مطمئن برای تکمیل نور موجود فراهم می شود یا جایگزین نور موجود می شود.

·         یکنواختی و کیفیت گیاه افزایش پیدا می کند.

·         نورهای قابل کنترل و قابل تنظیم برای کنترل وتکرارپذیری رشد گیاه

·         استفاده کامل از فضای گلخانه وتولید خط انتقا

·         مدیریت موثر گرما

تولیدمثل (Tissue culture and seedlings, cuttings & young plants)

·         بنا به راندمان بالا نوردهی لامپ های پرتوان می توانند جایگزین شوند.

·         یکنواختی در نوردهی ایجاد می کند و فاصله بین لایه ها را کاهش می دهد.

·         سرعت رشد دانه را افزایش می دهد و چرخه تولید را کوتاه تر می کند.

·         مدیریت گرمای موثر باعث کاهش هزینه دستگاه تهویه هوا شده و عمر سیستم لکتریکی را افزایش می دهد.

 

کشاورزی شهری (سبزیجات برگ دار و میوه های نرم)

·         با نتیجه خوب و پایدار هزینه تولید کاهش یافته

·         باعث بهبود کیفیت، محصولات غذایی و گل دهی می شود.

·         زمان رسیدن محصول را کاهش داده و سبزیجات تازه از منبع محلی را فراهم می کند.

·         نرخ استفاده از زمین را بهبود می بخشد و بهره وری در زمین را با استفاده از روش چند لایه ای افزایش می دهد.

·         مصرف انرژی را کاهش می دهد.

سیزیجات و میوه ها(high wire vegetables, leafy vegetables, herbs & soft fruits)

·         تولید بالای صیفی جات مانند خیار و هویج با نوردهی داخلی

·         به صورت موثر مکمل نور طبیعی با یک طیف شده و شدت نور ها برای افزایش رشد گیاه طراحی می شود.

·         باعث پایداری و افزیش کیفیت و میوه گیاه می شود.

·         طراحی علمی موقعیت و زاویه نور به گیاهان اجازه می دهد تاحداکثر استفاده از نودر را داشته باشد.

·         نوردهی داخلی بین سبزیجات و گل ها با استفاده از گرمای کم LED ها باعث افزایش تولید می شود.

·         استفاده کارآمد از انرژی می تواند باعث کاهش بار و مصرف انرژی سیستم الکتریکی می شود.

 مزیت های LED

نور یک ابزار مهم در محصولات کشاورزی بوده و یک فاکتور کلیدی در تحقیقات گیاهان است. LED ها نقش اساسی در روشنایی کشاورزی بازی می کنند. توسط LED ها خروجی نوری که جهت رشد گیاه به آن تابانده شده قابل کنترل بوده در نتیجه اعمال نور بهینه در هر یک از سطوح رشد ممکن می باشد. این قابلیت به همراه مدیریت موثر گرمایی، طول عمر طولانی، راندمان نوردهی بالا و راندمان انرژی مناسب یک فرصت استثنائی برای کشاورزان است. برای بازار محصولات کشاوزی این مسئله به معنای افزایش بهره وری، گلدهی زود هنگام، رشد ریشه سریعتر، و استفاده اقتصادی از فضا می باشد.

 

سوالاتی که باید ابتدا به آنها پاسخ دهید

1-     گیاه شما در چه مرحله ای از رشد است؟

2-     آیا گیاه شما از منبع دیگری نور دریافت می کند؟

3-     طول روز به طور معمول چقدر است؟

مشخصات طیف نور مورد نیاز برای گیاهان در حال رشد به نوع گیاه و مرحله ای از رشد که گیاه در آن قرار دارند و تمایل پرورش دهنده آن (برای مثال کوتاه بودن گیاه) بستگی دارد.  

 

 

تعاریف واحدهای کشاورزی:

PAR

تابش نور مصنوعی (Photosynthetically Active Radiation) توسط CIE به عنوان کل فوتون های ساطع شده در طول موج 400 تا 700 نانومتر است که توسط رنگدانه گیاه جذب می شود. تصادفا این تقریبا همان مقدار طول موج است که توسط انسان قابل رویت است (380 تا 780 نانومتر) البته چشم انسان بیشترین حساسیت را به طیف نور سبز یعنی 555 نانومتر دارد.

 

PPF

شار فوتون نور مصنوعی (Photosynthetic Photon Flux) که با واحد میکرومول بر ثانیه اندازه گیری می شود. PPF مشخص کننده تعداد کل فوتون ها در در محدوده فعال ساطع شده از منبع نور در هر ثانیه است. Luminous flux

 

PPFD

چگالی شار فوتون نور مصنوعی (Photosynthetic Photon Flux Density) با واحد میکرومول بر متر مربع بر ثانیه اندازه گیری می شود. این واحد اندازه گیری تعداد کل فتون ها در ناحیه فعال طول موج که بر یک متر مربع از سطح در هر ثانیه فرود می آیند گفته می شود. illuminance

 

PPF/WATT

واحدی برای اندازه گیری راندمان که با میکرو مول بر ژول اندازه گیری می شود و بیان کننده تعداد کل فوتون ها در ناحیه فعال طول موج که توسط یک ژول از انرژی الکتریکی تولید می شود است. (لومن بر وات)

 

Delivered PPF/Watt

اندازه گیری کارآیی سیستم روشنایی به صورت میکرومول بیان می شود این واحد اندازه گیری نشان دهنده تعداد کلی فوتون ها در محدوده فعال طول موج نور است توسط یک ژول انرژی الکتریکی تولید شده و به گیاه می رسد. در حالت کلی، این بهترین واحد اندازه گیری راندمان الکتریکی برای سیستم های روشنایی کشاورزی مختلف است. 

کمیته امنیت غذایی جهانی (CFS)

کمیته امنیت غذایی جهانی (CFS) یک پلت فرم بین المللی پیشرو برای بحث های مربوط به امنیت غذایی و مواد غذایی جهانی است.
 
بحث های CFS در حال اجرا از 9-13 اکتبر، طیف وسیعی از مسائل را شامل می شود، از جمله: درس های آموخته شده در اجرای دستور کار 2030؛ راه اندازی هیئت کارشناسان سطح بالا (HLPE) در مورد سیستم های تغذیه و مواد غذایی؛ تمرین خوب و به اشتراک گذاری درس برای بهبود تغذیه؛ نقش جنگل پایدار برای امنیت غذایی و تغذیه

 

RECENT RECORDS [browse Webcast Archive for previous records]

 

About FAO webcast

The FAO webcast page provides live transmissions of events held at FAO headquarters. 

(The interpretation of proceedings serves to facilitate communication and does not constitute an authentic or verbatim record of the proceedings. Only the original speech is authentic)