سرزمین ماتریس

https://t.me/matrixland

کشاورزی نوین شهری /کاشت در فضاهای محدود شهری و طبقاتی با هدف امنیت غذایی

و اقتصاد مقاومتی  , تحت نظارت شرکت تعاونی گلپخش صبح امروز
http://matrixland.blogfa.com/

http://www.sobhemrooz.org/

آدرس تلگرام کشاورزی شهری

https://t.me/matrixland

محله کشاورزی شهری رائوف

This issue of Urban Agriculture Magazine is a joint effort of RUAF, the Centre for Agroecology Water and Resilience at Coventry University and the Coventry based national charity Garden Organic.

In this upcoming magazine, we like to explore the differences between ‘urban agriculture’ and ‘urban agroecology’, and to contribute to articulate and document an emerging field. We like to explore whether it is enough to consider urban agriculture and urban agroecology as forms of food growing that have moved from the countryside to the city. Or does the ‘urban’, the location in the city, make any difference?

Definitions of urban agroecology differ and tend to reflect the way the term agroecology is understood, as well as political economic preferences. Agroecology is more than a growing technique. We believe that in ecological terms, it is based on respecting all forms of life and reject human-centred approaches, committing to steward the protection of land from degradation, pollution and enclosure. In social terms, it strives for (and thrives upon) mutual support, mutual learning and the respect of cultural differences. In political terms, it is embedded in a network of movements for food sovereignty and food justice, and in economic terms it ranges from social enterprises to commons.

We look for articles in the following categories:

1.      Contributions that explore ways of conceptualising urban agroecology, especially in relation to urban agriculture. Are they different? Why are they different and how do these differences count and impact on our work and more generally? We would like to collect different perspectives (from scholars to technical advisors, practitioners and students) on the role of urban agroecology in the sustainable development of food systems.
 

2.      Articles that focus on exploring practices and city initiatives related to urban agroecology. We look for local experiences (both civil society as well as government-led) with urban agroecology in different cities worldwide and that illustrate the specificity of applying agro-ecological approaches in (peri-) urban contexts, and its potentials, bottlenecks and success factors. Think of intra-urban agriculture and peri-urban forms of agroecological production and the strengthening of rural-urban linkages and biodiversity in urban areas.
 

3.      Articles that focus on the role of urban policies in supporting agroecology, and the ways and legal tools through which they ban or constraint the use of chemicals and encourage natural agriculture.
 

4.      Contributions offering tools to explore, research, and learn about urban agroecology. While agroecology has been predominantly explored with reference to peasant practices, we like to offer an overview of institutions and groups who research and train on the topic of urban agroecology, and recognise the specific challenges posed by the way the urban condition shape metabolic cycles, constraint access to land, and present often contaminated, depleted or disturbed ecological environments.

Deadline for articles: 1 July (outline), 1 August (full article).

Total article length should be 600 (1 page), 1400 (2 page) or 2100 (3 page).

The Magazine will be published by mid November 2017 and launched at the 8th AESOP conference on Sustainable Food Planning, titled “Re-imagining sustainable food planning, building resourcefulness: food movements, insurgent planning and heterodox economics” in Coventry.

For more information or to receive the detailed author guidelines, contact Femke Hoekstra at f.hoekstra@ruaf.org.

 http://www.ruaf.org/sites/default/files/styles/content_large/public/UAM%2033.jpg?itok=vFh_EUl1

 

Description: Description: Logo RUAF

این شماره مجله کشاورزی شهری تلاش مشترکی از RUAF، مرکز آب کشاورزی و انعطاف پذیری در دانشگاه کowentry و سازمان باغ وحش ملی خیریه کاونتری است.

در این مجله آینده، ما دوست داریم تفاوت بین «کشاورزی شهری» وکشاورزی زیستی شهری» را بررسی کنیم و به نوبه خود برای بیان و ثبت یک زمینه در حال ظهور. ما دوست داریم بررسی کنیم که آیا به اندازه کافی برای در نظر گرفتن کشاورزی شهری و کشاورزی کشاورزی شهری به عنوان شکل رشد مواد غذایی است که از حومه شهر به شهر منتقل شده است. یا آیا "شهری"، محل سکونت در شهر، هر گونه تغییری را ایجاد می کند؟

تعاریف کشاورزی زراعت شهری متفاوت و تمایل دارند تا منعکس کنندۀ اصطلاح کشاورزی شناختی و همچنین ترجیحات اقتصادی سیاسی. زیست شناسی بیش از یک تکنیک رو به رشد است. ما معتقدیم که در شرایط اکولوژیکی، بر پایه احترام به همه انواع زندگی است و رویکردهای محور انسان را رد می کند و متعهد به حفاظت از زمین از تخریب، آلودگی و محاصره است. از لحاظ اجتماعی، برای حمایت متقابل، یادگیری متقابل و احترام به تفاوت های فرهنگی تلاش می کند (و رشد می کند). از لحاظ سیاسی، آن را در شبکه ای از جنبش های حاکمیت غذایی و عدالت غذایی قرار داده و از لحاظ اقتصادی از شرکت های اجتماعی تا سهام عادی استفاده می شود.

ما مقالات را در مقوله های زیر جستجو می کنیم:

1. مقالاتی که به بررسی شیوه های مفهوم زیست شناسی شهری، به ویژه در رابطه با کشاورزی شهری می پردازد. آیا آنها متفاوتند؟ چرا آنها متفاوتند و این تفاوت ها چگونه بر کار ما تاثیر می گذارد و به طور کلی بیشتر است؟ ما می خواهیم دیدگاه های مختلف (از محققان به مشاوران فنی، تمرینکنندگان و دانشجویان) را در مورد نقش آژانس کشاورزی شهری در توسعه پایدار سیستم های مواد غذایی جمع آوری کنیم.
 

2- مقالاتی که بر بررسی شیوه ها و ابتکارات شهری مرتبط با کشاورزی زراعتی تمرکز دارند. ما برای تجربیات محلی (هم جامعه مدنی و هم رهبری دولت) با کشاورزی زراعت شهری در شهرهای مختلف در سراسر جهان نگاه می کنیم و این ویژگی ویژگی های کاربرد رویکردهای کشاورزی-محیطی را در محیط های (محیطی) شهری و پتانسیل آن، تنگناها و عوامل موفقیت . فکر می کنم کشاورزی درون شهری و اشکال پری شهری تولید زراعتی و تقویت ارتباطات روستایی-شهری و تنوع زیستی در مناطق شهری است.
 

3. مقالاتی که بر نقش سیاست های شهری در حمایت از کشاورزی و روش ها و ابزار قانونی که از طریق آن ممنوعیت یا محدودیت استفاده از مواد شیمیایی و تشویق کشاورزی طبیعی را متمرکز می کنند، تمرکز دارد.
 

4. مقالات ارائه ابزار برای کشف، تحقیق و یادگیری در مورد کشاورزی زراعت شهری. در حالی که کشاورزی زیست شناسی عمدتا با توجه به شیوه های دهقانی مورد بررسی قرار گرفته است، ما دوست داریم به ارائه یک نظرسنجی از نهادها و گروه هایی که تحقیقات و آموزش در مورد کشاورزی زراعت شهری، و تشخیص چالش های خاص مطرح شده توسط نحوه شرایط شهر چرخه متابولیسم، محدودیت دسترسی به زمین، و در حال حاضر اغلب آلوده، کمبود و یا محیط زیست محیط زیست.

آخرین مهلت مقالات: 1 ژوئیه (طرح کلی)، 1 آگوست (مقاله کامل).

طول کل مقاله باید 600 (1 صفحه)، 1400 (2 صفحه) یا 2100 (3 صفحه) باشد.

این مجله تا اواسط نوامبر 2017 منتشر خواهد شد و در هشتمین کنفرانس AESOP برنامه ریزی غذایی پایدار با عنوان «تصور برنامه ریزی غذایی پایدار، ساختن توانایی: حرکت مواد غذایی، برنامه ریزی شورشیان و اقتصاد ناهموار» در کاونتری، آغاز می شود.

برای اطلاعات بیشتر و یا برای دریافت دستورالعمل های مفصل نویسنده، با Femke Hoekstra تماس بگیرید f.hoekstra@ruaf.org.

 

 

توضیحات: توضیحات: Logo RUAF

Reviewing cooperation with Iran

NEWS
02/07/2017
2 July 2017, Rome - FAO Director-General, José Graziano da Silva, today met with Mahmoud Hojjati, Minister for...
NEWS
21/06/2017
Investing in preparedness and building the resilience of farm
 
http://hdr.undp.org/en/countries/profiles/IRN
ers is fundamental to facing situations of extreme drought,...
NEWS
21/06/2017
خوزه گرازیانو داسیلوا، مدیر کل فائو، در سمینار بین‌المللی خشکسالی و کشاورزی که توسط ایران، هلند و فائو در مقر اصلی این...
 

تغییرات اقلیمی و ریزگردها از جمله موضوعات اجلاس فائو

به نقل از {( کشاورزان ایران(نوین)]
مذاکرات با ایتالیا برای صادرات خشکبار

تغییرات اقلیمی و ریزگردها از جمله موضوعات اجلاس فائو

💢محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی ایران اظهار کرد: تغییرات اقلیمی و مسایل مربوط به ریزگردها در دستور کاری ما در اجلاس فائو قرار دارد.

💢این چهلمین نشست بین المللی فائو است که با حضور وزرای کشاورزی و برخی سران کشورها برگزار می شود. در این دوره با توجه به مسایل جهان امروز، مانند تغییرات اقلیمی و مسایل مربوط به ریزگردها در دستور کاری و در صحبت های ما قرار دارد.

💢وزیر جهاد کشاورزی کشورمان پیرامون این سفر گفت: در چند سال اخیر بیش از ۱۴ پروژه ملی و منطقه ای با سازمان فائو در زمینه های فنی توسعه کشاورزی امضا کردیم که در حال انجام هستند.

💢وی افزود: با توجه به ظرفیت های کارشناسی و فنی که در فائو وجود دارد، ما نیز همکاری های فنی خود را در حاشیه این نشست دنبال می کنیم و یک نشست با مسئول کشاورزی اتحادیه اروپا خواهیم داشت .

💢به گفته وزیر جهاد کشاورزی دولت یادزهم، در سفر به رم یک سری بازدیدها نیز در رابطه با واحد های تولیدی و احتمالا تجاری برای مبادلات کالا به ویژه در خصوص صادرات خشکبار بخصوص به ایتالیا که یکی از اهداف صادرات خشکبار ما بوده،

فرهنگ غذایی پایدار

سازمان ملل روز جهانی فرهنگ غذایی پایدار را برگزار کرد/اهمیت فرهنگ غذایی پایدار برای مزارع خانوادگی و تغذیه جهان
همزمان با ۱۸ ژوئن ۲۰۱۷ ، سازمان ملل برای نخستین بار روز جهانی فرهنگ غذایی پایدار Sustainable Gastronomy Day (۱)، را برگزار کرد.


همزمان با ۱۸ ژوئن ۲۰۱۷ ، سازمان ملل برای نخستین بار روز جهانی فرهنگ غذایی پایدار Sustainable Gastronomy Day (۱)، را برگزار کرد.


به گزارش ایانا از سایت فائو، اما فرهنگ غذایی پایدار(Sustainable Gastronomy ) به چه معناست؟ و اهمیت آن چیست که یک روز به آن اختصاص داده شده است؟ و چرا باید به این مفهوم توجه کرد؟


فرهنگ غذایی پایدار (Sustainable Gastronomy) چیست؟

Gastronomy ، به هنر مواد غذایی اشاره دارد و گاهی به چگونگی سبک پخت و پز

از یک منطقه خاص گویند. به عبارت دیگر، اغلب این واژه به مواد غذایی محلی و روش پخت غذاها اشاره می کند. اما چرا پایداری؟ این ایده ای (مثلا کشاورزی، ماهیگیری و یا حتی آماده سازی مواد غذایی) برای روشی است که در آن منابع طبیعی ازبین نمی روند و در عین حال می توان با استفاده از این روش آینده ای همراه با محیط و تنی سالم داشت . بنابراین Sustainable gastronomy ، به روش پخت و پز و اینکه مواد تشکیل دهنده از کجا آمده، چگونه رشد یافته، چگونه به بازار رسیده و در نهایت در بشقاب ما قرار می گیرند، اشاره می کند.


چرا یک روز به آن اختصاص یافته است؟


غذاهای محلی که به گونه ای پایدار تولید می شوند، باعث دگرگونی در معیشت افراد ، محیط زیست و اقتصاد می شود. همچنین تا سال ۲۰۵۰ جمعیت جهان به بیش از ۹ میلیارد نفر می رسد که این میزان جمعیت نیاز به مواد غذایی دارند. این درحالی است که در حال حاضر تولید مواد غذایی به اندازه کافی است ، اما یک سوم آن یا هدر می رود و یا در فرآیند تولید از دست می رود. افزون براین، از اقیانوس ها، جنگل ها و خاک به گونه ای ناپایدار استفاده می کنیم . این درحالی است که به عنوان یک تولید کننده در مورد چگونگی استفاده از منابع طبیعی و به عنوان یک مصرف کننده در مورد انتخاب مواد غذایی خود ، باید بیشتر دقت کنیم.


در حال حاضر ، مزارع خانوادگی ۸۰ درصد از مواد غذایی در جهان را تولید می کنند. مصرف محصولات که به صورت محلی رشد می یابند، می توانند به تقویت اقتصاد منطقه و کاهش گازهای گلخانه ای کمک کنند. در عین حال، خرید محصولات محلی روی کشت بیشتر در منطقه و بهبود معیست کشاورزان تاثیر می گذارد.

کشاورزان ایران(نوین)]

[Forwarded from کشاورزان ایران(نوین)]
جوانان ایتالیایی در برنامه‌های توسعه در خارج از کشور فعالیت می‌کنند
توافق همکاری شبکه سازمان‌های غیردولتی ایتالیا و فائو برای ایجاد امنیت غذایی و توسعه روستایی
داوطلبان جوان و واجد شرایط از سراسر ایتالیا طی توافقنامه‌ای، قادر خواهند بود تا در راستای همکاری در زمینه امنیت غذایی و توسعه روستایی به دفاتر فائو در سراسر جهان بپیوندند. این توافقنامه هشتم ژوئن ۲۰۱۷، بین سازمان فائو و نهاد FOCSIV که شامل شبکه ای از سازمان‌های غیردولتی ایتالیا است، امضا شد.

داوطلبان جوان و واجد شرایط از سراسر ایتالیا طی توافقنامه ای ، قادر خواهند بود تا در راستای همکاری در زمینه امنیت غذایی و توسعه روستایی به دفاتر فائو در سراسر جهان بپیوندند. این توافقنامه هشتم ژوئن ۲۰۱۷، بین سازمان فائو و نهاد FOCSIV (۱) که شامل شبکه ای از سازمان های غیر دولتی ایتالیا است، امضا شد.


به گزارش ایانا از سایت فائو، FOCSIV با به کارگیری جوانان داوطلب به صورت بین المللی ، آن ها می توانند در برنامه های توسعه در خارج از کشور فعالیت کنند. از طریق توافق جدید، جوانان ایتالیایی به پروژه فائو به منظور مبارزه با گرسنگی و سوء تغذیه و ترویج امنیت غذایی و توسعه پایدار روستایی از طریق صندوق(بودجه) دولت ایتالیا ، می پیوندند.


این توافقنامه توسط دانیل گوستافسون ، معاون برنامه ریزی دبیر کل فائو و رئیس FOCSIV، Gianfranco Cattai، امضا شد.

گوستافسون گفت: "این همکاری با جوانان می تواند ایده ها و انرژی جدیدی را برای دفاتر فائو در سراسر جهان به همراه بیاورد. همچنین می تواند در راستای کمک به تلاش های فائو در کشورها برای دستیابی به اهداف خود در دستور کار توسعه پایدار ۲۰۳۰ ، کمک کند. همچنین فرصتی فراهم خواهد کرد تا مراکز(دفاتر) فائو برای رسیدن به اهداف شان به افراد جوان، که اغلب آن ها خلاق هستند، توجه کنند."


همچنین رئیس FOCSIV گفت: " این فرصت بسیار مهم برای همکاری با یکدیگر در دستیابی به اهداف مشترک مان از طریق مشارکت فعال داوطلبان جوان در برنامه های فائو خواهد بود، این جوانان قادر خواهند بود تا مهارت های خود را در خدمت بشریت قرار داده و به پویایی یک سازمان بین المللی و کار با یک تیم بین المللی،که می تواند تجربه ای ارزشمند برای شان باشد،بینجامد. "


Luigi Bobba ، معاون وزارت سیاست کار و امور اجتماعی، مسئول سیاست ها درباره جوانان و خدمات مدنی ، می گوید : "این توافقنامه فرصت های بیشتر و کیفی‌تری را برای داوطلبان جوان فراهم می کند. تا بتوانند با شرکت در پروژه های مربوط به امنیت غذایی و توسعه روستایی، به مسائل مربوط به غنی سازی آموزش و کار افراد جوان ، کمک کنند. "

این توافق در زمان برگزاری "نشست سالانه اعضای انجمن اتحادیه اروپا " از ۷ تا ۹ ژوئن در مقر فائو در رم، ایتالیا، انجام شد.

 

گفتنی است FOCSIV شبکه ای از ۷۸ سازمان غیر دولتی ایتالیایی است، که متعهد به کمک برای مبارزه با فقر و حاشیه نشینی، ترویج کرامت انسانی ، حقوق بشر ، توسعه جوامع و نهادهای محلی است.

 

ترجمه: فرحناز سپهری

کشاورزی شهری

پیام یکی از اعضای کشاورزی شهری برای دیگران و ارائه تحقیقات ایشان در این زمینه

Dear all,
 
My name is Lya and I'm a researcher at the Public Administration and Government Study Center, at Getulio Vargas Foundation, Sao Paulo, Brazil (http://ceapg.fgv.br/ ).
 
I'm also a co-founder and member of the Study Group on Urban Agriculture at the University of Sao Paulo (http://www.iea.usp.br/ pesquisa/grupos-de-estudo/ grupo-de-estudos-de- agricultura-urbana).
 
I defended my thesis this year and it was on public action and networks around Urban Agriculture in Sao Paulo, Montreal and Toronto. 
You can find it at the following link: 
 
I'll soon have published papers in English and can share with you. 
 
I'm also working in a documentary about urban food systems in Brazil, Canada and France. We are now recording more scenes and interviews in Brazil. But, you can watch our work in progress at the following link:
 
Thank you for including me on this group.
Best regards, 
Lya Porto
Doutora em Administração Pública e Governo
Pesquisadora do Centro de Estudos em Administração Pública e Governo http://ceapg.fgv.br/ 
Fundação Getulio Vargas - São Paulo - SP  www.fgv.br
Skype: lya.porto. Tel.: (5511) 996099652
 
PhD in Public Administration
Researcher at Public Administration and Government Study Center  http://ceapg.fgv.br/ 
Getulio Vargas Foundation-Sao Paulo – SP  www.fgv.br