مسابقه روز جهانی غذا

فائو و دانشگاه تهران روز جهانی مبارزه با بیابان‌زایی و خشکسالی را گرامی داشتند

" روز جهانی غذا " 

 

 

 

 

 
17/06/2018

دفتر نمایندگی سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در ایران و دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، امروز (27 خرداد) طی مراسمی در پردیس این دانشکده در کرج روز جهانی مبارزه با بیابان‌زایی و خشکسالی را با شعار «زمین ارزش حقیقی دارد، در آن سرمایه‌گذاری کنید.» گرامی داشتند.

رائو ماتا، نماینده موقت فائو در ایران در سخنان آغازین خود بر اهمیت مراقبت و حفاظت از زمین و نقش محوری این اقدامات برای دستیابی به توسعه پایدار تأکید کرد.

ماتا ضمن اشاره به خطراتی که بیابان‌زایی و خشکسالی بر امنیت غذایی و محیط‌زیست تحمیل می‌کند، گفت: « تحقیقات نشان می‌دهند که در سطحی جهانی، چنانچه طی 25 سال آینده تخریب سرزمین با روند کنونی ادامه یابد به میزان 12 درصد از تولیدات محصولات غذایی در جهان کاسته خواهد شد، چراکه عملا به میزان 30 درصد بر قیمت این محصولات در ابعادی بین‌المللی افزوده خواهد شد. از سوی دیگر تا سال 2030، روندهای جهانی همچون پویایی جمعیت، افزایش تقاضا برای مصرف انرژی، غذا و آب فشار قابل ملاحظه‌ای را بر اراضی تحمیل می‌کنند. به طوری که انتظار می‌رود که تقاضا برای غذا 50 درصد، انرژی 45 درصد و آب 30 درصد افزایش یابد."

وی افزود: « رو در رویی با این حجم تقاضا نیازمند آن است تا سطح اراضی کشاورزی به میزان 175 تا 220 میلیون هکتار افزایش یابد. چنین نیازی به صورت پایدار برآورده نخواهد شد مگر آنکه از بهره‌وری اراضی به شیوه‌ای صحیح حفاظت نماییم. ادامه روند کنونی به جنگل‌زدایی، بیابان‌زایی و تخریب بیشتر اراضی ختم خواهد شد. "

نماینده موقت فائو در ایران در بخش پایانی سخنان خود گزارشی از پروژه‌های ملی و منطقه‌ای که با همکاری نزدیک فائو و دولت جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با بیابان‌زایی و خشکسالی اجراء می‌شوند، ارائه کرد.

در این نشست همچنین جف کایان، مدیر ارشد سیاستگذاری در دفتر منطقه‌ای فائو در خاور نزدیک و شمال آفریقا، به عنوان یکی دیگر از سخنرانان اصلی، بر اهمیت همگرایی بین فائو و دانشگاه‌ها به‌ویژه دانشگاه تهران تأکید کرده و گفت: «دانش تولید شده در دانشگاه‌ها می‌تواند دانش فائو در حوزه کشاورزی و توسعه روستایی را ارتقاء بخشد. دانشگاه‌ها نیز می‌توانند از تخصص فائو در حوزه میدانی، کشورزی و نیز سیاستگذاری بهره‌مند شوند.»

وی در ادامه سخنان خود افزود که «این چشم‌اندازهای جدید می‌توانند به پیشرفت‌های واقعی منتهی شده به گونه‌ای که دانش تولید شده در دانشگاه‌ها در نهایت به قشر فقیر روستا‌یی یاری رساند.»

شایان ذکر است که دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، فردا (28 خرداد) میزبان کارگاهی است که طی آن کارشناسان دانشگاهی و فائو درباره مدلی برای همکاری به منظور تبادل دانش فنی دانشگاه‌ها با هدف دستیابی به چشم‌انداز فائو برای پایان بخشیدن به گرسنگی در سطح جهانی و منطقه‌ای، به گفتگو خواهند پرداخت.

(نقل از سایت فائو در ایران )
 

فائو

ایران در تاریخ 01 دسامبر 1953 عضو سازمان غذا و کشاورزی (FAO) شد. این سازمان از لحاظ جسمی در دفتر نمایندگی خود در ایران حضور داشت که در سال 1992 پس از انقلاب اسلامی در سال 1979 بازسازی شد. براساس توافقنامه ای که بین سازمان کشاورزی و کشاورزی سازمان ملل در نوامبر 1991 از آن زمان، وزارتخانه محل ارائه شده را در اختیار هیئت نمایندگی فائو قرار داده است

نمایندگی سازمان فائو در حال حاضر توسط سازمان تحقیقات کشاورزی، آموزش و پرورش وزارت جهاد کشاورزی مستقر در باغبانی باغی پر از درختان و گل های زیبا در اطراف کوه ها در قسمت شمالی تهران میزبان است.

محور اصلی کمک های فنی فائو به ایران در زمینه های ظرفیت سازی، توسعه سیاست ها و استراتژی، تولید محصولات کشاورزی، دامداری و بهداشت حیوانات، مدیریت شیلات و مدیریت جنگل ها و برنامه های اضطراری و توانبخشی بوده است.

تولید غذا در شهرها

یا گروه غذا برای شهرهای،

من می خواستم این ابتکار جهانی را به اشتراک بگذارم، تغییر نحوه مشاهده سازمان های حرفه ای کشاورزان و تعیین ظرفیت های اصلی مورد نیاز برای کشاورزان و فعالیت های کشاورزی.

ما می دانیم جمعیت های جهانی به سرعت در حال افزایش است و فشار بر نیازهای بازار و جوامع کشاورزی در داخل و اطراف شهرهای ما است. تبدیل بخش کشاورزی و حمایت از تولیدکنندگان کلیدی برای ایجاد سیستم های مقاوم در برابر کشاورزی، بهبود معیشت و زنجیره ارزش های کشاورزی مهم است. فرصت بسیار زیادی برای به اشتراک گذاشتن دانش، رشد اقتصادی و نوآوری در میان کشاورزان کوچک وجود دارد.

این یک شروع خوب است، اما همچنین سوالات را مطرح می کند. منظور ما از سازمان های حرفه ای کشاورزان چیست؟ چگونه این را تعریف کنیم؟

در 8 سال گذشته، SCOPEinsight ابزاری نوآورانه و همه جانبه ارزیابی را برای سنجش سطح حرفه ای بودن در بازارهای نوظهور در یک روش استاندارد، مقیاس پذیر و مبتنی بر داده ها طراحی کرده است. این ماموریت ما تبدیل بخش های کشاورزی با افزایش مشارکت بازار از سازمان های حرفه ای کشاورزان و فعالیت های کشاورزی است. ما با شرکت های فعال در زمینه کشاورزی، سازمان های غیر دولتی، موسسات مالی و همچنین سازمان های چندملیتی توسعه و سازمان های تامین مواد غذایی همکاری می کنیم. بیشتر درباره SCOPEinsight در زیر بخوانید!

SCOPE در سال 2016، همراه با شش سازمان دیگر، اتحاد اتحادیه اکوسیستم بازار (AMEA) را آغاز کرد. این کار برای هماهنگ کردن شرکای متقابل بخشهای مختلف برای تعریف سازمانهای حرفه ای کشاورزان و نیاز به ورودی شماست!

AMEA یک فرایند توافقنامه کارگاه بین المللی (IWA) را، به رهبری سازمان بین المللی استاندارد (ISO)، برای ایجاد یک تعریف مشترک برای سازمان های حرفه ای کشاورزان برای دسترسی به بازارها آغاز کرد. این تمرکز بر نیازهای کشاورزان کوچک دولتی سازمان یافته در بازارهای نوظهور و اقتصادهای در حال توسعه تمرکز خواهد کرد.

چه کسی باید در توسعه تعریف استاندارد جهانی IWA شرکت کند؟ هر کسی که در یک زنجیره عرضه یا آموزش با کمک فنی، تنظیم، حمایت و یا ارتباط برقرار کند.

7-8 نوامبر 2018 در دلفت، هلند: ثبت نام برای مشارکت در روند و بحث: در اینجا بیشتر بدانید: https://www.nen.nl/Evenementen

مهلت ثبت نام: 06 جولای 2018 است

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد SCOPEinsight و نحوه کار ما برای ایجاد مزرعه حرفه ای، با ما تماس بگیرید marise.blom@scopeinsight.com

 

از سال 2010، SCOPEinsight مجموعه ای از ابزارهایی را ایجاد کرده است که حرفه ای بودن سازمان های کشاورز و کشاورزی را در یک راهکار استاندارد، مقیاس پذیر و مبتنی بر بازار اندازه گیری می کند. نتایج این ارزیابی ها بینش و نقاط قوت و ضعف سازمان های کشاورز را درک می کند. این بینش ها می تواند برای بیش از یک ظرفیت ایجاد شده باشد، با استفاده از یک برنامه درسی که مربوط به اندازه اندازه گیری (مانند برنامه رهبری کشاورزی است که توسط IFC توسعه یافته است). معیارهای استاندارد شده قادر به نشان دادن داده ها، تجزیه و تحلیل آنچه که کار می کند و چه چیزی نمی کند و بیشتر موثر و کارآمد هستند. هنگامی که بازیکنان بازار درک آنچه نمرات SCOPE بدان معنی است، راحت تر به ارتباط با دیگر شرکت ها می شود. این فرصت های دیگر را فراهم می کند و معیشت آنها را افزایش می دهد و زنجیره ارزش را تقویت می کند

جلسه استارتاپها در شرداری منطقه 8 تهران

http://hami.tehran.ir/news/4993-%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%86%D8%B7%D9%82%D9%87-8-%D8%AA%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%D8%9B-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%86%D8%B7%D9%82%D9%87-8

جلسه استارتاپ ها در باره فضاهای سبز شهری در 5 اسفند 1396 با حضور شرکتهای استارتاپ و دانش بنیان برگزار شد

در این جلسه صحبت های شرکتهای فعال را شنوا بودیم اما متاسفانه نتیجه مطلوبی را از اینگونه جلسات نمی توان انتظار داشت و فقط و فقط آثار آنرا در اجراهای غیر اصولی شهر می توان به چشم دید 

آمارهای تشکیل جلسات پر وی شود اما تا چه  حدی می توان شاهد تغییرات مثبت باشیم را  میتوان در گوشه و کنار هر منطقه ای شاهد باشیم 

شهردار منطقه 8 تاکید کرد ؛ ایجاد مکانی برای فعالیت استارتاپ ها در منطقه 8

ادامه نوشته